Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w chuj podobne do rooma.Odzielne lochy więc nikt nie ksuje nikomu więc loooz z misjami wbijasz do lochu nakurwiasz bossy dropisz kluczyki na legendarne eq.Przynajmniej tak jest na początku misje też sprowdzają się do lochów jest to pół hack and slash można powiedzieć.Dość rozbudowane skille i różnorodne+wiele fajnych rzeczy ,ale to długo by trzeba by spisywać ;d.

Opublikowano

hmmm,jeżeli grałeś w diblo II to ta gra jest bóstwem.

System zplagiatowany z Diablo,Torchlight'a i Guild Wars 2

Daje to efekt ciekawej fabuły i ogólnej frajdy z gry.

Lochy niesą żmudne np.masz reset co powoduje całkowitą zmiane itp.

Ogólnie to Fabuła,Mmo,System rts(na manual.)-Z bety na 40 lvl'u miałem niezła frajde więc polecam,Jak w każdej grze:im większy lvl tym fajniej :D

logodgc.png

Zbieram +

Opublikowano

Dokładnie, samo to że twórcy diablo stworzyli grę zainteresowało mnie ;p pobrałem przed oficjalnym startem i....... gra mi się spodobała, jako jedna z nie licznych nowych gier powstałych w tym i w 2010 roku ;D

Gram Nimrodem rasa Człowiek (wiem słabe połączenie, ale nawet fajnie się sprawdza w walce, z misjami nie mam problemu) ;D

Opublikowano

Powiem prawdę ten cały Mythos trochę bez sensu ... ponieważ cały czas się bije "Niedźwiedzie"oraz Wilki ^^ tylko że w innych mapkach trochę inaczej wyglądają oraz są dużo silniejsze.

Opublikowano

Powiem prawdę ten cały Mythos trochę bez sensu ... ponieważ cały czas się bije "Niedźwiedzie"oraz Wilki ^^ tylko że w innych mapkach trochę inaczej wyglądają oraz są dużo silniejsze.

Nie no, ta gra dopiero co powstała.

Twórcy gry jej jeszcze nie dokończyli do końca.

Jeżeli wezmą się za siebie, dodadza nowe skille, dungeony, klasy, mapy etc. questy przede wszystkim, gra może być fajna.

Na razie rezygnuję z gry, ewentualnie poczekam, aż zrobią to co powinni zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...